Forholdsregler for sprøyting av landbruk

Nå ser man det ofteLandbrukssprøyting av dronerbrukes til å sprøyte sprøytemidler i jordbruksland, så hva bør vi være oppmerksom på ved brukLandbrukssprøyting av dronerå sprøyte sprøytemidler?

 

Vær oppmerksom på den flygende høyden på dronen når du sprøyter med landbruksplestmidler som sprøyter droner, og vær oppmerksom på værforholdene når du sprayer plantevernmidler, spesielt vinden.Arbeidet skal gjøres i rolig vær.

 

Når du bruker landbrukssprøyting av droner for sprøyting, må operatørene bruke arbeidsklær, vernebriller, masker, hansker og annet verneutstyr, og ta sikkerhetsbeskyttelsestiltak.Forby menneskekroppen fra direkte kontakt med plantevernmidler.

 

Når du bruker plantevernmidler som sprøyter droner for å dispensere medisin, bør det utvises forsiktighet for å forhindre sprut av medisinen for å unngå personskade.Etter at medisinen er utarbeidet, anbefales det å sakte legge den til medisinboksen etter filtrering.

 

Når du brukerLandbruksplantevernmidler som sprøyter droner, er det forbudt å se opp på dronen for å unngå plantevernmidler som drypper i øynene.Hvis det ved et uhell faller inn i øynene, skyll den med rent vann umiddelbart.Hvis det er alvorlig, kan du gå til sykehuset for behandling så snart som mulig.

 

Bruk jordbruksplantevernmidler som sprøyter drone for å spraye plantevernmidler, vær oppmerksom på vinden skal ikke være sterk, vindretningen avviker fra mennesker og dyr, og forhindrer at medisinene strengt blir sølt i drikkevannskilder og fare for mennesker og dyr.

30 kg avlingssprøyter drone

 


Innleggstid: 26. november 2022