Sprøytedroner med sprøytemidler: Et uunnværlig verktøy for fremtidig jordbruk

Med den kontinuerlige utviklingen av vitenskap og teknologi, har droner gradvis utvidet seg fra det militære feltet til det sivile feltet.

Blant demlandbrukssprøytedroneer en av de mest brukte dronene de siste årene.Den konverterer manuell eller småskala mekanisk sprøyting i den tradisjonelle landbrukssprøytemetoden til automatisk kontrollsprøyting av droner, noe som ikke bare forbedrer spray-effektiviteten, men også reduserer arbeidsintensiteten til arbeidere og avlingsskaden.Det har blitt anerkjent av bønder og relaterte institusjoner.

De viktigste fordelene med droner for landbrukssprøyting er deres effektivitet og presisjon.Sammenlignet med tradisjonell manuell eller småskala mekanisk sprøyting,landbrukssprøytedronerIkke krever manuell inngrep under sprøytingsprosessen, kan fly autonomt, intelligent kontrollere sprøytevolumet og hastigheten, og kan justere høyden i tid for å opprettholde en passende sprøytestykke, og dermed forbedre sprayeffektiviteten og presisjonen.
Samtidig kan sprøyting av droner også planlegge og justere sprøyting i henhold til avlingsvekststatus og tidlig advarselinformasjon, oppdage og håndtere avlingssykdommer og skadedyr i tide, og forbedre avling og kvalitet.Denne modellen kan ikke bare spare bruk av plantevernmidler og redusere virkningen på miljøet, men også sikre kvaliteten og sikkerheten til landbruksprodukter, og dens bidrag til forbrukernes helse kan ikke ignoreres.
Fordelene med sprayingseffektivitet og nøyaktighet støttes av teknologier som big data, maskinlæring og kunstig intelligens ført av droner.Å ta big data som et eksempel, hver gang dronesprayene vil registrere den tilsvarende avlingstypen, værforholdene, sprøytemengden og sprayplassering osv., Og deretter analysere og sammenligne algoritmer for kontinuerlig å optimalisere sprøytingsparametrene, for å gjøre det oppnå mer presis sprøyting.

I tillegg kan droner også bruke dataanalyseteknologi i landbruksscenarier for å administrere landbruksproduksjon omfattende og gi et mer vitenskapelig grunnlag for påfølgende sprøyteoperasjoner.

For å oppsummere er landbrukssprøytedronen en meget lovende landbruksteknologi.Det har unike fordeler når det gjelder å forbedre effektiviteten i landbruksproduksjonen, sikre matsikkerhet og beskytte miljøet.Det forventes å bli en viktig del av landbruksproduksjonen i fremtiden.

Sprøytedrone


Innleggstid: Mar-08-2023